Make-up workshop voor twee in november 2020 te Hemelum

Tijdens de interactieve workshop ‘Make-up’ van StylExperience, die in November 2020 plaats vindt, leer je stap voor stap de juiste methode voor het aanbrengen van je make-up zodat je de natuurlijke verzorgde uitstraling creëert in minder dan tien minuten. Je krijgt duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding tijdens deze workshop en je leert de ins en outs over het aanbrengen en verwijderen van je make-up. Aan het einde krijg je een handige hand-out die je elke dag weer kan gebruiken om je make-up stap voor stap aan te brengen.

Voor wie is deze workshop?
De workshop ‘Make-up’ is heel leuk als uitje met een vriendin, zus, dochter, collega.

Kosten en andere informatie
De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 65 euro per persoon. Er is ruimte voor 2 personen om de gewenste persoonlijke begeleiding te kunnen geven. Je aanmelding is compleet na de betaling via betaalverzoek.

RIVM
Je bent welkom mits je geen virus gerelateerde klachten hebt. De cursisten houden 1,5m afstand van elkaar. Ik draag het mondkapje. De ruimte en alles wat met de hand aangeraakt wordt en gebruikt wordt voor het aanbrengen van de make-up is gereinigd voor en na de workshop.

Met kleurrijke groet,

Veronika

Datum

nov 09 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€65.00

Locatie

StylExperience
De Maren 11, 8584 VN Hemelum
Categorie