Selecteer een pagina

Het oog wil ook wat

door | dec 9, 2021 | StylExperience blog, Uncategorized

Het oog wil ook wat

Visuele waarneming, hoorde ik. Een wat? Vorige week heb ik het gehoord, namelijk, dat wij mensen 80 procent, van wat tot ons komt, visueel waarnemen. Toen dacht ik, yes! Dit is precies waar ik het altijd over heb. Het luisteren komt vaak later pas. En zo is het ook met onze verschijning en de verschijning van de ander.

Voorbeeld

Stel, je zit in een kamer. De deuren van deze kamer gaan open en er komt een persoon binnen. Zij/hij stelt zich voor, groet jou en vraagt hoe het met je gaat. Precies in die volgorde.

het_oog_wil_ook_wat

Hoe werkt het

Wat jouw hersens registreren is niet haar/zijn naam en misschien ook niet de groet maar pas dat laatste. Namelijk het ‘hoe het met je gaat’. Maar allereerst registreren jouw hersens, via jouw ogen, de persoon die binnenkomt. Visueel waarnemen. Je ogen scannen snel en je hersenen ontvangen de eerste signalen. Deze signalen geven vervolgens weer of het oké is of niet.

Maar wat is oké, dan?

Alles is oké. Sure. Maar zal ik je vertellen dat wanneer je harmonie in je uiterlijk brengt, het makkelijker is voor het oog om naar jou te blijven kijken. En dat die harmonie ook rust voor het oog creëert en er komen dus positieve signalen naar de hersenen.

Dat kan ook in jouw voordeel werken

Wanneer jij die harmonie in je uiterlijk brengt, kan het ook in jouw voordeel werken. Of het nu online of offline is in contact met je klanten.

Hoe kun je dat bereiken

Mijn geheime recept deel ik volgende week maandagochtend 13 december om 10 uur in mijn gratis facebookgroep ‘Vergroot je uitstraling’. Ben jij er ook bij? Klik hier om lid te worden.

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.