Selecteer een pagina
vip-voor-een-dag

V.I.P. voor een dag

Complete metamorfose/makeover van top tot teen in één dag.
Ja! Ik gun mezelf de complete metamorfose

Ben je op zoek naar een nieuwe look van top tot teen?

Of zoek je een speciaal en persoonlijk cadeau voor iemand anders?

Dan is deze VIP voor een dag precies wat je nodig hebt.

Een team van topstylisten en make-upartiesten verzorgt niet alleen je haar en make-up, maar helpt je ook bij het vinden van de perfecte outfit die bij jouw uiterlijk en persoonlijkheid past.

Je zult genieten van een heerlijke en gezellige dag waarbij jij centraal staat.

En je zal je op je mooist voelen.

Laat je verwennen door de absolute top en transformeer naar de beste versie van JE-zelf!

metamorfose-van-top-tot-teen
stylexperience-vip-dag

Wat levert het jou op?

  • Meer zelfvertrouwen: Een metamorfose kan ervoor zorgen dat je je beter over jezelf voelt. Je uiterlijk is immers een belangrijk onderdeel van je zelfbeeld en als je er goed uitziet, kan dat bijdragen aan meer zelfvertrouwen.
  • Een nieuwe start: Soms kan een metamorfose ook symbool staan voor een nieuwe start in je leven. Bijvoorbeeld na een scheiding, een verandering van baan of gewoon omdat je toe bent aan verandering.

 

  • Positieve reacties: Een nieuwe look kan ook zorgen voor positieve reacties van anderen. Dit kan bijdragen aan meer sociale contacten, een betere band met vrienden en familie en meer succes in je persoonlijke en professionele leven.

De kracht van je innerlijke schoonheid

 

Ben jij op zoek naar een manier om jouw ware zelf te laten stralen? Dan is er één simpele manier om dat te bereiken: door de perfecte stijl te vinden die helemaal bij jou past. En weet je wat het mooie is? Je hoeft je niet te houden aan de stijl die iedereen mooi vindt. Integendeel, juist jouw eigen unieke stijl is wat jouw persoonlijke energie reflecteert en laat zien dat het klopt. Dus ontwikkel jouw eigen stijl die bij jou past, en je zult merken dat je een congruent beeld uitstraalt. Met deze zelfverzekerde uitstraling zullen anderen direct voelen wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Wil je hier meer over weten, kijk naar de 1-op1 all in styletraject. Ontdek de kracht van jouw unieke stijl en laat jouw innerlijke schoonheid schitteren!

Ook zij gingen je voor:

Ik wilde mijn uitstraling veranderen, maar wist niet goed wat bij me paste. Ik wilde graag meer pit en zelfvertrouwen uitstralen.

Mijn haar, make-up, schoenen en kleding zijn op elkaar afgestemd, het totaalplaatje klopt.

Ik raad iedere vrouw aan om zich te laten adviseren door Veronika. Zij is de professional. Zelfvertrouwen is zoveel waard!

Tine Haantjes

Bij jou krijg je goede en bruikbare informatie, waarmee je een ‘Personal upgrade‘ kunt bewerkstelligen.

Ik vond het fijn om met je samen te werken, omdat je een hele leuke en prettige persoonlijkheid hebt. 

Claudia De Vries

Hoe je over jezelf denkt, wordt versterkt door hoe je je voelt in je kleding. Goed advies kan helpen daarbij. Hoe meer jij weet en ziet wat jou mooi maakt, jou mooi staat, hoe beter je je gaat voelen. Het geeft je zelfvertrouwen een boost. Ik weet zeker dat Veronika van Stylexperience je verder kan helpen en je (weer?) kan laten stralen!

Anoniem

Mijn naam is Veronika

Ik zie en voel wat uitstraling met mensen doet. Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Wanneer je uitstraling overeenkomt met wie je bent sta je in je kracht. Ik zet jou in je kracht. Ik zie wat jij nodig hebt om zelfverzekerder te worden en je podium te pakken.

Ik ben geboren in Slowakije en kreeg vrouwelijkheid met de paplepel ingegoten. Ik herinner me nog altijd hoe mijn tante zich klaarmaakte voor een afspraak. Ik zag hoeveel zelfvertrouwen haar dat gaf. Ik was geïmponeerd. 

Als jongvolwassene heb ik een transformatie meegemaakt. Daarvoor waren echt geen cosmetische ingrepen nodig. Ik liet eindelijk zien wie ik van binnen was. Die transformatie heeft mijn leven totaal veranderd, van een stil meisje naar een zelfverzekerde vrouw tot de professional die ik nu ben.

Met mijn kennis en jarenlange ervaring maar vooral met mijn aanboren talent help ik jou om je innerlijk met je uiterlijk te verbinden. Dit vertaal ik naar je kleding, make-up en kapsel, kortom je hele uitstraling.

kledingstijladvies

Bereid je voor op een dag vol glam

Tijdens de exclusieve VIP metamorfose/makeover krijg je niet alleen een complete hairstyling en make-up, maar word je ook meegenomen voor een onvergetelijke shopping experience met onze stylecoach en personal shopper, Veronika. Samen vinden jullie de perfecte kledingset die naadloos aansluit bij zowel jouw uiterlijk als persoonlijkheid, en waarin jij je gegarandeerd lekker zult voelen.

Alle makeover onderdelen worden volledig op elkaar afgestemd voor een perfecte look waar jij je zelfverzekerd en stralend in zult voelen.

Hoe verloopt een ‘VIP voor een dag’?

  • Intake vooraf: online gesprek waarin we je waarden, persoonlijkheid en wensen bespreken

 

  • Om 10 uur: overleg met de haarstylist voor je nieuwe coupe en make-up, uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee

 

  • Shopping experience met Veronika waarbij de mode wordt aangepast aan jou (en niet andersom). Hierbij wordt gekeken naar wie je bent en waar je je lekker in voelt. Het resultaat is een vernieuwde kledingstijl waar je je volledig in zult herkennen

 

  • Haarstyling en make-up: na de kleding metamorfose gaan we naar de salon voor de complete haarstyling en make-up

 

  • duur: 6 uren 

Kosten voor deze VIP voor een dag:
€ 997

– inclusief kapper (knippen en kleuren), shoppen, make-up

– exclusief kleding en lunch

*bij het boeken mag je aangeven of je een uitgebreid wil lunchen of je een broodje bij de bakker vandaan haalt. 

Reserveer nu je plek!

Reserveer je VIP voor een dag, metamorfose van top tot teen

Als je nu inschrijft voor de metamorfose, dan draag je bij aan een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en een frisse start.

Beleef je eigen StylExperience met Veronika. VIP voor een dag waarin jij centraal staat!

MIJN MOTTO

WILLEN

durven met Veronika

DURVEN

DOEN!

Copyright ©2024StylExperience |

Schrijf je in

voor StylExperience Inspiratie e-mail

Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

We spammen niet!