vergroot_je_uitstraling_workshop

Herken je dit?…

  • Met je uitstraling kom je anders over dan wie je bent en wat je als professional wil uitdragen?
  • Jouw expertise wordt ondergesneeuwd door een te lieve of juist te strenge uitstraling?
  • Je weet niet hoe je met je uitstraling de goede eerste indruk kunt maken?
is_jouw_kledingkast_vol
vol_zelfvertrouwen

Hoe succesvol zou je zijn als

  • Je elke dag kleding draagt waarin je je zelfverzekerd voelt ook al is het comfortabel en praktisch?
  • Jouw kleding je professionaliteit onderstreept?
  • Je klanten direct vertrouwen hebben in jou als dé expert die haar vak verstaat?

In mijn interactieve online workshop krijg je

Advies om je uitstraling naar een hoger niveau te brengen. Hoe? Ik leer je hoe je met je uitstraling laat zien wat je wil uitdragen. We hebben het over de kleuren en lijnen die in jouw voordeel kunnen werken. Maar ook welke kleding je wel kunt dragen en waarin jij je JIJ voelt, ook in het zakelijk contact. En ik leg je uit waarom de juiste uitstraling precies zegt wat je in je mars hebt waardoor je die juiste eerste indruk maakt bij je (potentiële) klant. 

opgeruimde_kledingkast

Wie ben ik om je daarbij te helpen?

Als tiener wilde ik onzichtbaar zijn en mij toch stoer voelen. Zichtbaar worden vond ik eng in de grote wereld. Van binnen was ik zelfverzekerd maar ik wist toen nog niet hoe ik mijn uitstraling naar dat  niveau kon brengen.

Mijn eigen Stylexperience

Door een bezoek aan een kapster begon ik mijn make-up en kleding te veranderen. Voor mij was dit een openbaring en ik wilde meer! De donkere outfits maakten plaats voor lichte, frisse kleuren. Mijn nieuwe uiterlijk gaf mij de zet om de jonge vrouw te zijn die ik van binnen ben. Vrolijk, spontaan, eigenwijs en een tikkeltje rebels. Ik werd opeens gezien en gehoord en ik liet mij ook horen. Mijn uitstraling is compleet veranderd waardoor mensen anders op mij reageren.

Toen ik naar Nederland verhuisde, zag ik de Nederlandse vrouw die over het algemeen minder met haar uitstraling bezig is. Het werd mijn doel om meer vrouwelijkheid en eigenheid in de Nederlandse cultuur te brengen. Ik verbind twee werelden met elkaar. De Slowaakse vrouwelijke krachtige uitstraling in de Nederlandse cultuur. Uiterlijk op het innerlijk afstemmen. Kleine metamorfoses uitvoeren. Ik liet de Nederlandse vrouw haar nieuwe spiegelbeeld zien. Het werkte.

Nu heb ik al honderden vrouwen geholpen om van grijs muis te transformeren naar een dame met een vrouwelijke uitstraling vol zelfvertrouwen.

Je krijgt bij mij geen gebakken lucht, maar concrete stappen om tot de uitstraling te komen die bij jou past. Ik ben geen onpersoonlijk groot bureau. Je hebt alleen met mij te maken, je krijgt mijn expertise en mijn onverdeelde aandacht.

veronika
online_workshop_stylexperience

Na deze workshop heb je

  • Tools om jouw uitstraling naar een hoger zakelijk niveau te brengen
  • Benadrukken jouw outfits jouw expertise én jouw persoonlijkheid
  • Kennis over hoe jij je sterkte eerste indruk maakt met je uitstraling
  • Inspiratie om met je kleding meer uit jezelf te halen

Jouw investering is 27 euro. Dit bedrag wordt gedoneerd aan #giro555 voor Oekräine.

 

Copyright ©2023StylExperience |