stylexperience_retraite

Kleur en stijlretraite

2 daagse retraite is de ideale basis om je eigen kledingstijl en kleur te ontdekken. Deze retraite is het hele jaar door te boeken.
Ja, ik gun mezelf deze kleur en stijlretraite!

Je hebt door de jaren heen een kledingstijl ontwikkeld. Gewoon zoals jij bent. Dit is jouw stijl: basis, niet te opvallend met af en toe een mode-item. Je zou best uitgesprokener willen zijn. Maar wat ís jouw stijl?

Weerspiegelt jouw uitstraling wie je van binnen bent? Ben jij eigenlijk nog wie je jaren geleden was? Is het niet tijd voor een nieuwe, duurzame garderobe in jouw persoonlijke stijl? Een stijl die laat zien wie jij geworden bent?

zelfreflectie_vs_transformatie
personal_stylecoach_kan_jou_helpen

Herken jij je hierin?

 • Je draagt al jaren dezelfde veilige kleding, dat geeft een vertrouwd gevoel, maar laat niet zien wie je bent.
 • Jij bent door de jaren heen van binnen wél veranderd, maar jouw uiterlijk niet.
 • Als je advies vraagt, krijg je geen eerlijke antwoorden. Verkoopsters lijken alles mooi te vinden en vriendinnen willen je sparen.
 • Je bent bang dat je de plank misslaat als je iets buiten je ‘comfortzone’ aantrekt.
 • Jouw vrouwelijke vormen veranderen, jouw lijf verandert. Je wordt niet blij van je spiegelbeeld.

IMPRESSIE:

Veronika_Osinga_Sabolova

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je iedere dag en bij elke gelegenheid de juiste kledingsets draagt
 • Jouw uitstraling toont wie je nú bent
 • Je meer zelfvertrouwen laat zien
 • Je gericht kan shoppen zonder daar heel veel tijd aan kwijt te zijn
 • Miskopen verleden tijd zijn

Wat gaan we doen tijdens de Stijl retraite?

 

In twee dagen help ik je om je eigen look te bepalen, zodat je een duurzame garderobe kunt opbouwen. Chic, bohemien-, frivool, klassiek vrouwelijk of stoer? Of een combinatie van stijlen? Samen vinden we je ware ik en geef ik je advies over het uiterlijk dat bij je past. Ik kijk uiteraard naar je persoonlijke kenmerken en figuur en ik luister naar je verhaal. Wie was je? Wie ben je nu? En waar wil je naar toe groeien?

Tijdens de Stijl retraite in Friesland kom je tot rust en tot jezelf. De ideale basis om je eigen kledingstijl en kleur te ontdekken zodat je buitenkant weerspiegelt wie je van binnen bent. Ik geef je persoonlijk kleur-, kleding- en make-up advies.

Mijn klanten aan het woord:

Ik kijk nu veel bewuster naar wat mij echt mooi staat en skip sneller printjes die niet passen. Ook qua kleuren ben ik veel happy-er nu ik kies wat mij versterkt. Dit draagt bij aan mijn uitstraling!

Omdat het heel goed is je branding door te voeren in je kleding, als je zakelijk wilt groeien. Tegelijkertijd vooral omdat je je energie kunt vertalen in je kleding en stijl, en juist dat is belangrijk.

Je nam de tijd, en je werkruimte is ook fijn! Ik vind je duurzame visie erg belangrijk en dat was een match.

Regina Nieuwhof

Hoe je over jezelf denkt, wordt versterkt door hoe je je voelt in je kleding. Goed advies kan helpen daarbij. Hoe meer jij weet en ziet wat jou mooi maakt, jou mooi staat, hoe beter je je gaat voelen. Het geeft je zelfvertrouwen een boost. Ik weet zeker dat Veronika van Stylexperience je verder kan helpen en je (weer?) kan laten stralen!

Anoniem

Ik had interesse in kleurenanalyse en Personal styling. Jij koppelt jouw diensten (ook) aan een retraite. Dat sprak mij aan. Gewoon lekker tijd voor mezelf, waar ik aan toe was. Het uiteindelijke resultaat is dat ik nuttige informatie heb gekregen, waar ik wat mee kan doen.

Bij jou krijg je goede en bruikbare informatie, waarmee je een ‘Personal upgrade‘ kunt bewerkstelligen.

Ik vond het fijn om met je samen te werken, omdat je een hele leuke en prettige persoonlijkheid hebt. Ik vind je ook professioneel in wat je doet.

Claudia De Vries

Ik wilde mijn uitstraling veranderen, maar wist niet goed wat bij me paste. Ik wilde graag meer pit en zelfvertrouwen uitstralen.

Veronika heeft goed geluisterd en gekeken naar wat echt bij mij past. Ik vertrouwde op haar expertise. Ik draag nu zelfverzekerd leuke jurkjes. Meer vrouwelijkheid is wat ik wilde. Mijn haar, make-up, schoenen en kleding zijn op elkaar afgestemd, het totaalplaatje klopt. En mijn kledingkast is heerlijk overzichtelijk.

Ik raad iedere vrouw aan om zich te laten adviseren door Veronika. Zij is de professional. Als je een stylist vraagt voor je huis, waarom dan ook niet voor jezelf? Zelfvertrouwen is zoveel waard!

Ik koop nu alleen iets als het echt bij me past. Je uitleg is duidelijk. Niet algemeen, maar juist heel persoonlijk.

Tine Haantjes

Mijn naam is Veronika

Ik zie en voel wat uitstraling met mensen doet. Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Wanneer je uitstraling overeenkomt met wie je bent sta je in je kracht. Ik zet jou in je kracht. Ik zie wat jij nodig hebt om zelfverzekerder te worden en je podium te pakken.

Ik ben geboren in Slowakije en kreeg vrouwelijkheid met de paplepel ingegoten. Ik herinner me nog altijd hoe mijn tante zich klaarmaakte voor een afspraak. Ik zag hoeveel zelfvertrouwen haar dat gaf. Ik was geïmponeerd. 

Als jongvolwassene heb ik een transformatie meegemaakt. Daarvoor waren echt geen cosmetische ingrepen nodig. Ik liet eindelijk zien wie ik van binnen was. Die transformatie heeft mijn leven totaal veranderd, van een stil meisje naar een zelfverzekerde vrouw tot de professional die ik nu ben.

Met mijn kennis en jarenlange ervaring maar vooral met mijn aanboren talent help ik jou om je innerlijk met je uiterlijk te verbinden. Dit vertaal ik naar je kleding, make-up en kapsel, kortom je hele uitstraling.

kledingstijladvies

Wat houdt Stijl retraite in?

Op dag 1 van deze retraite krijg je in de ochtend een uitgebreide kleurenanalyse en advies over kleur in je kleding en make-up. Het advies is specifiek op jou afgestemd.

Na de lunch is er tijd voor een ontdekkingstocht langs leuke stijladresjes in de omgeving, waar je jouw stijl zéker kunt vinden. Hou je niet van shoppen? Dan ben je vrij om Gaasterland te ontdekken, maak bijvoorbeeld een fijne boswandeling. (* deze invulling is ‘eigen tijd’)

Passen en foto’s maken mag, maar… nog niet kopen. Eerst krijg je nog kledingstijl advies op de tweede dag!

Op dag 2 adviseer ik je over jouw persoonlijke stijl. Zodat je weet wat bij je past en je een perfecte garderobe kunt samenstellen, van basisstukken tot trendy extra’s.

Inbegrepen bij de Stijl retraite

 • Persoonlijke kleurenkaart

 

 • Persoonlijke stijlwijzer

 

 

 • 2x lunch

 

 • onbeperkt koffie en thee

 

Kosten voor deze Retraite met persoonlijk kleur, kleding en make-up adviezen in Friesland: € 997 p.p.

Reserveer nu je plek!

Reserveer je eigen Kleur en Stijlretraite

Als je nu inschrijft voor de retraite, dan is jouw garderobe het komend seizoen al duurzaam en precies jouw persoonlijke stijl. Dát levert je wat op! Denk alleen al aan de miskopen die je je voortaan kunt besparen. En wat dacht je van de nieuwe klanten die je moeiteloos aantrekt met jouw nieuwe uitstraling?

Beleef je eigen StylExperience met Veronika. Tweedaags arrangement voor jou!

MIJN MOTTO

WILLEN

durven met Veronika

DURVEN

DOEN!

Copyright ©2024StylExperience |

Schrijf je in

voor StylExperience Inspiratie e-mail

Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

We spammen niet!