Selecteer een pagina

Welke halslijn past bij mij?

door | feb 14, 2022 | StylExperience blog

Je herkent het vast ook. Daar sta je. Voor de spiegel in een winkel, in je pashokje. Dat truitje is zo ontzettend leuk, maar er is iets mee. Je kunt er geen vinger op leggen wat het is. Is dat de print? Kan. Is dat de stof? Kan ook. Maar wat als het aan de halslijn ligt? Je trek met je vinger aan de halslijn van dat truitje, zodat de V-neck ontstaat. En daar was ie al. Dat is hem. De hálslijn. Dat is wat er met het truitje is, dat ie jou niet staat.

 

Het zijn er veel

Er zijn zoveel halslijnen, rond, V-hals, halter, colletje, en nog veeel meer. Hoe moet je er nu achter komen wat jou flatteert? Welke halslijn staat jou goed?

 

Herhaal wat er al is

Ik zeg altijd: ‘creëer harmonie’ door te herhalen wat er al van nature is. Zoals je kaaklijn. Ga uit van de vorm van je kaaklijn. Herhaal dat in je halslijn. Zoals in bovenstaand voorbeeld, kan het zijn dat jouw kaaklijn puntig is, dan kun je die het beste herhalen door een V-halslijn te nemen.

 

Waar moet die halslijn

Neem de lengte van je gezicht en herhaal deze naar beneden. Daar zit een balanspunt. Let op, het is belangrijk dat je het zichtbare deel van je gezicht meeneemt in het meten. Bijvoorbeeld wanneer je pony hebt, ga je niet meten vanaf je haargrens, maar vanaf de punt jouw pony eindigt.

 

Hoe belangrijk is halslijn voor professionals?

Wanneer je in gesprek bent met jouw doelgroep dan is het fijn voor degene die naar jou luistert, dat haar of zijn oog makkelijk bij jouw gezicht komt en daar ook blijft. Dat is niet alleen in persoonlijk contact maar ook online. Dus heel belangrijk, vind je niet?!

 

Wat nog meer?

Je figuur is ook bepalend voor je ideale halslijn. En jouw botstructuur. En het HOE…hoe wil je overkomen. Ik kan jou helpen bepalen wat bij jou past. Wil je dit in praktijk ervaren, kom dan naar het shop event en je kunt meteen zien wat de juiste kleding voor jou kan betekenen door het aan te trekken. Meld je nu aan op de voor jou geschikte moment op 25, 26 of 27 februari 2022: https://calendly.com/style-experience

 

Wil je meer informatie over Het Shop Event? Klik dan hier.

 

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.