Selecteer een pagina

Workshops in April in Hemelum

door | mrt 29, 2018 | Workshops in april 2018

Nieuw seizoen met nieuwe ideeën en inspiraties. Hoe leuk is dat? Wel of niet die groene jas uit je kast halen of die rode schoenen aantrekken? Dat durf je wel wanneer je weet dat het kan en echt bij jou past. En met minder make-up de gewenste verzorgde uiterlijk creëren? Ik leer het je allemaal tijdens de workshops in april bij StylExperience in Hemelum. Liever een individuele sessie? Maak nu een afspraak.

Inspiratie opdoen

Workshops in April in Hemelum

Tijdens de make-up workshop leer je jezelf opmaken met de producten van het Italiaanse merk Barbara Bort. Het gaat om de verzorgde dagelijkse make-up die je elke ochtend in vijf minuten aan kan brengen.

Workshop kleurenanalyse. Het woord analyse zegt het al. We gaan analyseren. Welke kleuren passen bij je huid, haar en ogen. Je leert kijken naar de kenmerken in je gezicht net zoals bij de deelneemsters van deze kleurrijke workshop. Meer over kleurenanalyse lees je hier!

Vóór de Koningsdag

Donderdagochtend, dag voor de Koningsdag leer je welke figuur je hebt en welke kleding daarbij past. We gaan het ook hebben over optisch verlengen, versmallen, verkorten of verbreden. Neem je kledingstuk mee waar je vragen over hebt, ik help je hier graag mee.

En diezelfde avond gaan we kledingruilen. Hoe het precies werkt kun je lezen op mijn blog over kledingruil maar je mag mij ook hierover contacten.

In de meivakantie staan al leuke activiteiten op de programma. Zie de Facebook pagina van StylExperience voor de ouder en kind workshops.

Tot binnenkort!

Met warme kleurrijke groet,

Veronika

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.