Selecteer een pagina

Workshops juni/juli

door | mei 31, 2018 | StylExperience blog, Workshops juni en juli 2018

En nog voordat we allemaal op vakantie gaan, inclusief mijzelf, gaan we even workshoppen. Er staat workshop make-up op de programma en één kledingruil avond. Zie hieronder voor meer informatie.

Workshops make-up voor 50+ en voor 30+

Leer op professionele wijze je dag make-up aan te brengen. Niet de zware make-up, maar de natuurlijke look. Meer resultaat met minder make-up. Tijdens de workshop leg ik je stap voor stap uit hoe je de make-up op de juiste wijze aanbrengt. Vervolgens ga je daarmee aan de slag en assisteer ik je daarbij. Wij werken met make-up van het Italiaanse merk Barbara Bort. Deze producten zijn dierproefvrij, waar we heel blij mee zijn. Daarnaast is de make-up niet alleen dekkend, maar ook verzorgend. Ja, ook de lippenstift. Geen droge lippen meer! Geweldig, toch?! Wil je meer weten over deze producten? Schroom niet om mij te contacten.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Houd rekening met een half uur uitloop. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, zodat er persoonlijke aandacht behouden wordt. Kosten voor deze workshop zijn €40, bij bestelling boven €30,- krijg je €15 korting op de entree. Thee en koffie is aanwezig, uiteraard.

Workshop make-up, kleur en stijl is ook mogelijk bij jou thuis. Je zorgt dan zelf voor de voldoende aantal deelnemers.

Kledingruil

En we gaan weer kledingruilen. Heb je nog geen zomer jurk of zomer outfit? Kom je miskopen brengen en ruil deze voor je nieuwe lievelingsitem. Accessoires en schoenen zijn ook welkom. Er hangt al van alles. Maten xs – xxl. Wees niet ongerust dat je niks vindt, ik help je wel. Wil je meer weten over hoe het gaat tijdens de kledingruil? Lees mijn andere blog, die daarover gaat, of neem contact met mij op. Oh ja, de kosten zijn €10 p.p. en er is ruimte voor 8 personen.

Zie ik je binnenkort? Leuk!

Met kleurrijke groet,

Veronika

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.