wil-jij-van-je-kledingstress-af

Herken jij jezelf in onderstaande?

 • Je lichaam is veranderd in de afgelopen periode en je bent daardoor onzeker over je figuur en je uiterlijk
 • Je draagt alle dagen donkere en zwarte kleding, omdat je ooit gelezen hebt dat zwart afkleedt en dat doe je terwijl je van binnen juist heel sprankelend bent
 • Je zou je stijlvoller en hipper willen kleden, maar je durft niet. Je weet niet goed wat jou flatteert
 • Leuke en bijzondere kledingcombinaties maken is een te-ver-van-je-bed-show en dat terwijl je kledingkast vol hangt
 • Winkelen is niet jouw hobby, je ziet door de bomen het bos niet in de overvolle winkels
kledingstress
hoe_zou_het_zijn_als

Hoe zou jij je voelen als

 • Je zelfverzekerder bent over je uiterlijk. Je meer kracht en zelfvertrouwen uitstraalt?
 • Jouw kledingkast uit prachtige stijlvolle setjes bestaat en je nooit meer twijfelt over wat je aan zult trekken?
 • Je er hipper en stijlvoller uitziet zonder dat je hetzelfde draagt als half Nederland?
 • Je ‘s ochtends tijd overhoudt omdat je binnen 5 seconden een passend setje uit je kledingkast haalt?
 • Je trefzeker aankopen doet en dat dat je tijd en miskopen bespaart?

‘Enkel wanneer jij echt aan je uitstraling wil werken, kan ik jou helpen.

Jij bent degene die het lef moet hebben en moet durven. Wil jij dit echt?’

 Wat krijg je in dit traject

 • Nieuwe kledingcombinaties met bestaande en nieuwe kleding,
 • Handvaten en tools voor de georganiseerde garderobe,
 • Drie aankoop suggesties passend bij jou en je budget om je garderobe aan te vullen,
 • Digitale kledingkast die je overal en altijd bij je hebt en waar je levenslang toegang tot hebt,
 • Tips en adviezen voor je figuur en uitstraling.

Ik ontzorg jou graag door bij je thuis te komen om samen met jou door je kledingkast te gaan en die onder handen te nemen. Ik maak foto’s van kleding (40 – 60 items) die jou flatteert om deze te digitaliseren in je online kledingkast waarmee ik combinaties maak passend bij jou en je gewenste uitstraling zodat je altijd in 1 seconde weet wat je aantrekt.

Jouw investering is vanaf 697 euro

Algemene voorwaarden – bovengenoemde is exclusief nieuw gekochte kleding, reistijd (€34 p.u.) en gemaakte kilometers (€0.29 p/km).

opgeruimde_kledingkast
Doordat ik zo veel ben afgevallen me geen raad meer wist wat ik en welke kleding bij mij zou passen en welke stijl bij mijn gevoel van nu past. Ik ben ontzettend blij dat je me zo in deze transformatie geholpen en ondersteund hebt.

Met zelfvertrouwen kijk ik de wereld in en verstop ik me niet meer achter allerlei drukke, kleurige kleding stukken en bril. Ik ben er en sta er. Mijn persoonlijkheid komt helemaal naar de voorgrond. Dat mag gezien worden en ik mag er zijn.

Patricia Vonk

Ik kijk nu veel bewuster naar wat mij echt mooi staat en skip sneller printjes die niet passen. Ook qua kleuren ben ik veel happy-er nu ik kies wat mij versterkt. Dit draagt bij aan mijn uitstraling!

Omdat het heel goed is je branding door te voeren in je kleding, als je zakelijk wilt groeien. Tegelijkertijd vooral omdat je je energie kunt vertalen in je kleding en stijl, en juist dat is belangrijk.

Regina Nieuwhof

Mijn wensen waren stijlvol, zacht, krachtig en vrouwelijk.

Door jou ben ik me er heel erg bewust geworden van de kracht van mooie en stijlvolle kleding, zakelijk en prive.

Je kan je goed inleven in je klant en gaat er dan helemaal voor. Je bent vooral ook heel professioneel en ziet het goed.

Nicolette van Oortmerssen

Wie ben ik om je daarbij te helpen?

Als tiener wilde ik onzichtbaar zijn en mij toch stoer voelen. Zichtbaar worden vond ik eng in de grote wereld. Van binnen was ik zelfverzekerd maar ik wist toen nog niet hoe ik mijn uitstraling naar dat  niveau kon brengen.

Mijn eigen StylExperience

Door een bezoek aan een kapster begon ik mijn make-up en kleding te veranderen. Voor mij was dit een openbaring en ik wilde meer! De donkere outfits maakten plaats voor lichte, frisse kleuren.

Lees hier verder

Mijn nieuwe uiterlijk gaf mij de zet om de jonge vrouw te zijn die ik van binnen ben. Vrolijk, spontaan, eigenwijs en een tikkeltje rebels. Ik werd opeens gezien en gehoord en ik liet mij ook horen. Mijn uitstraling is compleet veranderd waardoor mensen anders op mij reageren.

Toen ik naar Nederland verhuisde, zag ik de Nederlandse vrouw die over het algemeen minder met haar uitstraling bezig is. Het werd mijn doel om meer vrouwelijkheid en eigenheid in de Nederlandse cultuur te brengen. Ik verbind twee werelden met elkaar. De Slowaakse vrouwelijke krachtige uitstraling in de Nederlandse cultuur. Uiterlijk op het innerlijk afstemmen. Kleine metamorfoses uitvoeren. Ik liet de Nederlandse vrouw haar nieuwe spiegelbeeld zien. Het werkte.

Nu heb ik al honderden vrouwen geholpen om van grijze muis te transformeren naar een dame met een vrouwelijke uitstraling vol zelfvertrouwen.

Je krijgt bij mij geen gebakken lucht, maar concrete stappen om tot de uitstraling te komen die bij jou past. Ik ben geen onpersoonlijk groot bureau. Je hebt alleen met mij te maken, je krijgt mijn expertise en mijn onverdeelde aandacht.

Ik wilde verbeteringen aanbrengen in mijn garderobe /mijn look met jouw kennis en ervaring.

Ik weet nu beter wat bij me past en waar ik op kan letten qua kleur, stijl, model.  Zie je er goed uit, voel je je ook beter.

Ik hou van je liefde voor het vak en de mens, je enthousiasme, je aanpak, je wil om een ander te helpen, en … je vlotte, losse humor.

 

Joyce Hogenbirk

Veronika combineert en heeft mij laten zien bij welke kledingstukken ik nog mooier ben.

Bijv. wat het doet als ik mijn blouse in of over mijn broek draag, wat lengte van de rokken voor mij doen en veel meer verrassende tips.

Ik ben mij zekerder gaan voelen over mijn lichaam en ben geïnspireerd om te experimenteren met mijn kledingstukken en sieraden.

Angela van Rooijen

Ik wilde mijn uitstraling veranderen, maar wist niet goed wat bij me paste. Ik wilde graag meer pit en zelfvertrouwen uitstralen.

Ik draag nu zelfverzekerd leuke jurkjes. Meer vrouwelijkheid is wat ik wilde.

Mijn kledingkast is heerlijk overzichtelijk.

Ik raad iedere vrouw aan om zich te laten adviseren door Veronika. Zij is de professional. Als je een stylist vraagt voor je huis, waarom dan ook niet voor jezelf? Zelfvertrouwen is zoveel waard!

Ik koop nu alleen iets als het echt bij me past. Je uitleg is duidelijk. Niet algemeen, maar juist heel persoonlijk.

Tine Haantjes

balans_in_je_kledingkast
altijd_en_overal_je_kledingkast_bij_je

Wat is het resultaat aan het einde van dit traject?

Overzicht in je kledingkast zodat je nooit meer kledingstress ervaart. Je weet wel, die sta-voor-mijn-kast-en-ik-hèb-niks-stress. Ik help je jouw kledingkast om te toveren tot een eigen, deels digitale, winkel vol nieuwe frisse en georganiseerde kledingcombinaties waaruit je gemakkelijk in een oogopslag je outfit kunt kiezen. Je hebt een handige overzicht van kleding items zodat jij je garderobe gemakkelijk aan kunt vullen zonder twijfels en jij elke dag zelfverzekerd gekleed kunt gaan. Zelfs onderweg heb jij voortaan overzicht van je kleding bij je door de digitale kledingkast waar je levenslang toegang tot hebt.

Een mooie bijkomstigheid is dat je tijd overhoudt en ook nog eens geld bespaart met mijn handige tools. Miskopen zeg jij vaarwel en winkelen wordt een peanut.

  Jouw investering is 697 euro

  Algemene voorwaarden – bovengenoemde is exclusief nieuw gekochte kleding, reistijd (€34 p.u.) en gemaakte kilometers (€0.29 p/km).

   

  Als je nu niet klaar bent om in jezelf te investeren, wanneer ben je er dan wel klaar voor? Al die miskopen en chaos in je kledingkast. Hoe zou je leven er uitzien als je nu een keer echte duurzame investering doet voor JOU zelf zodat je in de toekomst tijd, geld en energie bespaart en meer overzicht creërt?

  yin_en_yang_in_je_uiterlijk

  PS: Willen, durven, doen is mijn motto. En de jouwe?

  MEEST GESTELDE VRAGEN

  Voor wie is dit traject geschikt?
  • Voor jou wanneer jij dit écht wil. Alleen dan kan ik je helpen en begeleiden naar een hoger niveau in zelfvertrouwen. Wanneer jij dit echt wilt en durft, dan ga je het doen.
  • Voor diegene die tegen feedback kunnen, die geïnspireerd willen worden en ondersteuning willen in het vinden van hun nieuwe uitstraling door een professional.
  • Voor mensen die geen lange verhalen willen horen maar een to-the-point methode en manier van communicatie prefereren.
  • Voor jou omdat jij in jezelf wil investeren.
  Voor wie is dit traject niet geschikt?
  • Voor mensen die van lange verhalen en sausjes houden.
  • Voor mensen die niets durven te veranderen maar liever vasthouden aan oude patronen.
  • Voor mensen die liever als een grijs muis door het leven gaan en hun uitstraling prima vinden zoals die nu is.
  • Voor mensen die niet in zichzelf willen investeren, die eigenwijs zijn en geen feedback, inspiratie of ondersteuning willen in het vinden van de passende uitstraling.
  • Diegene die geloven dat alleen een nieuw uiterlijk voldoende zelfvertrouwen geeft.
  • En diegene die er elke dag als de rest uit willen zien en durven hun eigenheid niet te tonen.
  Moet ik alvast mijn kledingkast opruimen?
  Ik adviseer je om dat nu nog niet te doen, als je met mij in zee gaat gaan we er samen doorheen.
  Ik hou niet van te veel kleur in mijn kleding…
  Je bent niet de enige, maak je geen zorgen. Het gaat er niet om dat je voortaan als regenboog door het leven gaat, maar wel om het vinden van de passende uitstraling voor jou, naar jouw wensen en mijn expertise. Vertrouwen en communicatie is in onze samenwerking belangrijk om jouw passende en eigen uitstraling te vinden en toepassen.
  Copyright ©2024StylExperience |

  Schrijf je in

  voor StylExperience Inspiratie e-mail

  Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

  We spammen niet!