wil_jij_meer_zelfvertrouwen_uitstralen

Past één van deze uitspraken bij jou?

 •  Je bent een kei in je vak, expert in wat je doet, maar je durft niet voor groepen te staan. Je bent onzeker over je figuur en je uiterlijk.
 • Je draagt de meeste dagen zwarte kleding, omdat je ooit gelezen hebt dat zwart afkleedt en dat terwijl je juist zo van kleuren houdt.
 • Je zou je vrolijker en vrouwelijker willen kleden, maar wilt de plank niet mis slaan. Je weet niet goed wat jou flatteert.
 • Kledingcombinaties maken is een te-ver-van-je-bed-show.
 • Je maakt jezelf al jaren op dezelfde manier op, je weet niet wat nu bij je past maar je wil er verzorgd uit zien.
straal_meer_zelfvertrouwen
Traject met Veronika

Hoe zou je je voelen als

 • Je zelfverzekerder bent over je uiterlijk. Je meer kracht uitstraalt, óók in groepen én voor de camera.
 • Jouw kledingkast uit prachtige kleurige setjes bestaat en je nooit meer twijfelt over wat je aan zult trekken.
 • Je weer voor de spiegel durft te staan en een diepe liefde voelt voor je uiterlijk.
 • Je tijd overhoudt ‘s ochtends omdat je binnen 5 seconden weet wat je aan doet.
 • Je uitstraling voor je gaat werken. Je doelgroep/klant ziet meteen wat jij wilt uitdragen.

In mijn 1-op-1 All In Styletraject help ik je in 9 stappen

Om zelfvertrouwen uit te stralen door de juiste kleding, kleuren en look, waardoor jij veel eenvoudiger jouw doelen in het leven bereikt. Een mooie bijkomstigheid is dat je tijd overhoudt en ook nog eens geld bespaart met mijn handige tools.

Dit is wat je krijgt: 

 

 • Kleurenanalyse

 • Make-up advies

 • Make-up workshop 1 op 1

 • Stijladvies: van kapsel tot de punt van je schoenen

 • Metamorfose dag: van top tot teen

 • Kledingkast sessie: nieuwe kleding combinaties

 • 3 x persoonlijke Q&A online sessies

 • persoonlijk support via whatsapp

Jouw investering is €2999, dit kun je ook in termijnen betalen 3x €1149


Algemene voorwaarden – bovengenoemde is exclusief kapper afspraak + nieuw gekochte kleding en make-up + eventueel gemaakte kilometers en reistijd.

kleurenanalyse

Doordat ik zo veel ben afgevallen me geen raad meer wist wat ik en welke kleding bij mij zou passen en welke stijl bij mijn gevoel van nu past. Je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken en je bent kundig en verstaat je vak. Alle vertrouwen dat je mij kan helpen bij mijn vraag. Ik ben ontzettend blij dat je me zo in deze transformatie geholpen en ondersteund hebt.

Met zelfvertrouwen kijk ik de wereld in en verstop ik me niet meer achter allerlei drukke, kleurige kleding stukken en bril. Ik ben er en sta er. Mijn persoonlijkheid komt helemaal naar de voorgrond. Dat mag gezien worden en ik mag er zijn.

Je geeft eerlijk advies, ik vind je uniek, werkt met passie! Als ze een unieke en eigentijdse look willen hebben en een eerlijke blik kunnen waarderen, moeten ze bij jou zijn.

Patricia Vonk

Ik kijk nu veel bewuster naar wat mij echt mooi staat en skip sneller printjes die niet passen. Ook qua kleuren ben ik veel happy-er nu ik kies wat mij versterkt. Dit draagt bij aan mijn uitstraling!

Omdat het heel goed is je branding door te voeren in je kleding, als je zakelijk wilt groeien. Tegelijkertijd vooral omdat je je energie kunt vertalen in je kleding en stijl, en juist dat is belangrijk.

Je nam de tijd, en je werkruimte is ook fijn! Ik vind je duurzame visie erg belangrijk en dat was een match.

Regina Nieuwhof

Mijn wensen waren stijlvol, zacht, krachtig en vrouwelijk. We hebben samen een hele nieuwe stijl (kleding/haar) neergezet waar ik nog steeds dagelijks heel veel aan heb en gebruik van maak. Ik draag weer elke dag oorbellen èn make-up.

Door jou ben ik me er heel erg bewust geworden van de kracht van mooie en stijlvolle kleding, zakelijk en prive. De metamorfose heeft echt bijgedragen om meer in mijn kracht te staan, gaf zelfvertrouwen. Je biedt een heel mooi totaal pakket aan en bent heel bevlogen. Je kan je goed inleven in je klant en gaat er dan helemaal voor. Je bent vooral ook heel professioneel en ziet het goed.

Nicolette van Oortmerssen

Wie ben ik om je daarbij te helpen?

Als tiener wilde ik onzichtbaar zijn en mij toch stoer voelen. Zichtbaar worden vond ik eng in de grote wereld. Van binnen was ik zelfverzekerd maar ik wist toen nog niet hoe ik mijn uitstraling naar dat  niveau kon brengen.

Mijn eigen StylExperience

Door een bezoek aan een kapster begon ik mijn make-up en kleding te veranderen. Voor mij was dit een openbaring en ik wilde meer! De donkere outfits maakten plaats voor lichte, frisse kleuren.

Lees hier verder

Mijn nieuwe uiterlijk gaf mij de zet om de jonge vrouw te zijn die ik van binnen ben. Vrolijk, spontaan, eigenwijs en een tikkeltje rebels. Ik werd opeens gezien en gehoord en ik liet mij ook horen. Mijn uitstraling is compleet veranderd waardoor mensen anders op mij reageren.

Toen ik naar Nederland verhuisde, zag ik de Nederlandse vrouw die over het algemeen minder met haar uitstraling bezig is. Het werd mijn doel om meer vrouwelijkheid en eigenheid in de Nederlandse cultuur te brengen. Ik verbind twee werelden met elkaar. De Slowaakse vrouwelijke krachtige uitstraling in de Nederlandse cultuur. Uiterlijk op het innerlijk afstemmen. Kleine metamorfoses uitvoeren. Ik liet de Nederlandse vrouw haar nieuwe spiegelbeeld zien. Het werkte.

Nu heb ik al honderden vrouwen geholpen om van grijze muis te transformeren naar een dame met een vrouwelijke uitstraling vol zelfvertrouwen.

Je krijgt bij mij geen gebakken lucht, maar concrete stappen om tot de uitstraling te komen die bij jou past. Ik ben geen onpersoonlijk groot bureau. Je hebt alleen met mij te maken, je krijgt mijn expertise en mijn onverdeelde aandacht.

Ik wilde verbeteringen aanbrengen in mijn garderobe /mijn look met jouw kennis en ervaring.

Ik weet nu beter wat bij me past en waar ik op kan letten qua kleur, stijl, model. Ik zou het adviseren zodat iemand mss lekkerder in zijn vel komt te zitten. Zie je er goed uit, voel je je ook beter.

Ik hou van je liefde voor het vak en de mens, je enthousiasme, je aanpak, je wil om een ander te helpen, en … je vlotte, losse humor.

Joyce Hogenbirk

Veronika laat je zien hoe je met eenvoudige middelen de mooie dingen van jezelf kunt laten zien. En belangrijker nog dat je ze zelf gaat zien.

Anoniem

Veronika heeft mij laten ontdekken door welke kleuren ik meer tot mijn recht kom. Zo ook met de kleding die ik in mijn kast heb, ze combineert en heeft mij laten zien bij welke kledingstukken ik nog mooier ben. 

Bijv. wat het doet als ik mijn blouse in of over mijn broek draag, wat lengte van de rokken voor mij doen en veel meer verrassende tips.

Samen shoppen was heel waardevol, met een aantal basic kledingstukken kom ik verder. Ik ben mij zekerder gaan voelen over mijn lichaam en ben geïnspireerd om te experimenteren met mijn kledingstukken en sieraden.

Angela van Rooijen

Ik wilde mijn uitstraling veranderen, maar wist niet goed wat bij me paste. Ik wilde graag meer pit en zelfvertrouwen uitstralen.

Veronika heeft goed geluisterd en gekeken naar wat echt bij mij past. Ik vertrouwde op haar expertise. Ik draag nu zelfverzekerd leuke jurkjes. Meer vrouwelijkheid is wat ik wilde. Mijn haar, make-up, schoenen en kleding zijn op elkaar afgestemd, het totaalplaatje klopt. En mijn kledingkast is heerlijk overzichtelijk.

Ik raad iedere vrouw aan om zich te laten adviseren door Veronika. Zij is de professional. Als je een stylist vraagt voor je huis, waarom dan ook niet voor jezelf? Zelfvertrouwen is zoveel waard!

Ik koop nu alleen iets als het echt bij me past. Je uitleg is duidelijk. Niet algemeen, maar juist heel persoonlijk.

Tine Haantjes

dit_traject_is_heel_persoonlijk

Wat nog meer?

Ik leer jou welke kleuren, stoffen, prints, kleding, schoenen, kapsel en make-up bij je passen. Je leert hoe je dit draagt, zodat het voor jouw uitstraling werkt. Je wordt je bewust van je natuurlijke schoonheid en hoe je die kunt benadrukken. Je past een nieuwe routine toe in je dagelijkse leven, je krijgt een transformatie dag en je kledingkast wordt omgetoverd tot een eigen, deels digitale, winkel vol nieuwe frisse combinatie mogelijkheden waaruit je gemakkelijk in een oogopslag kunt kiezen welke outfit je vandaag draagt. Daarbij heb je je kledingkast altijd bij je, handig ook met winkelen. Alles is afgestemd op jou.

Als je nu geen tijd hebt om te investeren in jezelf, wanneer heb je daar dan wel de tijd voor? Kun jij je het nog langer veroorloven om als grijze muis door het leven te gaan en je doelen niet te bereiken?

veronika_stylecoach

PS: Willen, kunnen, durven, doen is mijn motto. En de jouwe?

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is dit traject geschikt?
 • Voor jou wanneer jij dit écht wil. Alleen dan kan ik je helpen en begeleiden naar een hoger niveau in zelfvertrouwen. Wanneer jij dit echt wilt en durft, dan ga je het doen.
 • Voor diegene die tegen feedback kunnen, die geïnspireerd willen worden en ondersteuning willen in het vinden van hun nieuwe uitstraling door een professional.
 • Voor mensen die geen lange verhalen willen horen maar een to-the-point methode en manier van communicatie prefereren.
 • Voor jou omdat jij in jezelf wil investeren.
Voor wie is dit traject niet geschikt?
 • Voor mensen die van lange verhalen en sausjes houden.
 • Voor mensen die niets durven te veranderen maar liever vasthouden aan oude patronen.
 • Voor mensen die liever als een grijs muis door het leven gaan en hun uitstraling prima vinden zoals die nu is.
 • Voor mensen die niet in zichzelf willen investeren, die eigenwijs zijn en geen feedback, inspiratie of ondersteuning willen in het vinden van de passende uitstraling.
 • Diegene die geloven dat alleen een nieuw uiterlijk voldoende zelfvertrouwen geeft.
Moet ik alvast mijn kledingkast opruimen?

Ik adviseer je om dat nu nog niet te doen, als je met mij in zee gaat gaan we er samen doorheen.

Ik heb al eerder kleurenanalyse gehad, wat nu?

Zoals je waarschijnlijk al weet, verander je in de loop der jaren. Het pigment verdwijnt heel langzaam uit je huid en haar waardoor je van kleurtype kan veranderen. Daarnaast leer je bij mij anders naar jezelf kijken tijdens kleurenanalyse, zodat je jezelf kunt redden ook in de toekomst. Een kleurenanalyse hoort er dus zeker bij in het pakket.

Ik hou niet van te veel kleur in mijn kleding…

Je bent niet de enige, maak je geen zorgen. Het gaat er niet om dat je voortaan als regenboog door het leven gaat, maar wel om het vinden van de passende uitstraling voor jou, naar jouw wensen en mijn expertise. Vertrouwen en communicatie is in onze samenwerking belangrijk om jouw passende en eigen uitstraling te vinden en toepassen.

Ik draag geen make-up, is dit traject ook geschikt voor mij?

Ja. Dit traject is geschikt voor jou maar misschien mag ik je een keertje opmaken .. en je weet niet wat je ziet.

Copyright ©2023StylExperience |