Selecteer een pagina

4 wenkbrauw tips om vriendelijker over te komen

door | apr 22, 2022 | StylExperience blog

4_wenkbrauw_tips

Wanneer je met mensen, klanten te maken hebt, is je eerste indruk heel belangrijk. Die moet goed zijn om de klanten aan te trekken. Maar hoe zorg je ervoor dat je die positieve indruk maakt? Wanneer je vriendelijk overkomt op je klant, zal zij of hij zich meer op haar/zijn gemak voelen. Die eerste indruk kun je maar een keer maken, zorg er daarom voor dat ie meteen goed is. 

Wenkbrauwen

een belangrijk onderdeel die jouw uitstraling kan maken of breken. De laatste tijd wisselen de wenkbrauw-trends heel snel af. Het straatbeeld laat de ene keer streepjes zien en de volgende keer twee dikke bossen boven de ogen. Volg je de trends, dan heb je waarschijnlijk veel werk met je wenkies. Wat je ook doet is heel persoonlijk, of het nu gaat om trends of je eigen stijl volgen, alles is goed, zolang jij je er goed bij voelt het ook bij je past.

Ik heb tips voor jouw wenkbrauwen (wenkies), zodat je er vriendelijk uitziet en je jouw klant niet afschrikt door de boze of een verbaasde uitstraling medemogelijk gemaakt door de wenkbrauwen.

1. Houd je wenkies zo natuurlijk mogelijk.

Heb je hele lichte kleur wenkbrauwen, waardoor je ze amper kunt zien dan kun je ervoor kiezen om ze een teintje donkerder te maken met een wenkbrauwpoeder.

2. Met donkere wenkbrauwen kun je streng of zelfs boos overkomen

Heb je donkere wenkbrauwen, kies er voor om ze een teint lichter te maken.

3. Maak de vorm zachter

Heb je hoekige wenkies en gelaatsvorm, maak de vorm wat zachter met een wenkbrauwpoeder.

4. Vriendelijker overkomen

Je komt vriendelijker over wanneer je wenkies een teint lichter zijn dan je haarkleur – bij donker haar en een teint donkerder bij licht haar.

Deze tips kunnen jou helpen om vriendelijk over te komen bij je doelgroep. Let wel op het feit dat er harmonie moet zijn in het geheel wanneer je deze tips toepast. Wanneer er harmonie in het geheel is, denk aan je uiterlijke kenmerken en je persoonlijkheid, geeft dat rust voor het oog en brein en kom je vriendelijk over.

Wil je hier meer over weten? Deze wenkbrauwtips zijn maar een mini onderdeel van een groot geheel. In mijn gratis sessie geef ik je 3 persoonlijke tips over wat jij kunt doen om vriendelijker over te komen. Schrijf je hier in en maak kans op de gratis sessie.

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.