Selecteer een pagina
Veronika_Osinga_Stylist

Wat ik doe?

Door middel van o.a. kleur en kleding zet ik vrouwen in hun kracht zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Ik ben geboren in Slowakije en woon inmiddels 15 jaar in Friesland met mijn mooie gezin. Eén van de kenmerken van de Slowaakse cultuur is de stijlvolle vrouwelijke performance.

Ik zag vrouwen in mijn omgeving bezig met hun kleding en make-up. Zelf wilde ik als tiener liever onzichtbaar zijn. Zichtbaar worden vond ik eng. Maar van binnen was ik een stoere meid, ik was best zelfverzekerd. Ik wist alleen nog niet hoe ik mijn uiterlijk kon matchen met mijn innerlijk. Ik was anders, maar hóe anders.

Mijn wake-up call

Mijn eigen ‘stylexperience’ begon met een vraag van een kapster. Ik was daar – heel stoer – alleen naar toe gegaan. De kapster vroeg welke kleur ik mooi vond. ‘Oranje!’, antwoordde ik. Toen ik mijn ogen open deed en in de spiegel keek, was mijn haar veranderd van dun half lang haar naar springlevend kort met oranje teint en lichte lokken. Deze kapster snapte mij! Dit was ik!

Voor mij was dit een openbaring en ik wilde meer. Mijn eerste verdiende centjes investeerde ik in mijn uiterlijk. Ik veranderde mijn kleding en make-up. Ik werd wie ik van binnen altijd al was. Mijn donkere outfits maakten plaats voor lichte, frisse kleuren. Ik werd vrolijk, spontaan, eigenwijs en een tikkeltje rebels. Ineens werd ik ook gezien en gehoord en ik liet mij ook horen. Doordat mijn uitstraling veranderde, reageerden mensen anders op mij. Ik werd een zelfverzekerde jonge vrouw.

Dit gebeurde buiten mijn geboortestad. En toen ik terugkwam vroegen mensen me hoe ik zo kon veranderen. Ik vertelde mijn verhaal en gaf tips aan wie het wilde horen. Vanaf dat moment ben ik me gaan oriënteren op mijn passie: kleding, kleur en uitstraling van de jonge vrouw.

Toen ik in Nederland kwam wonen zag ik hoe anders de vrouwen waren. Het werd mijn missie om meer vrouwelijkheid en eigenheid in Nederland te brengen. Ik ging de Slowaakse en de Nederlandse cultuur met elkaar verbinden. Ik wilde de vrouwelijke kracht in de Nederlandse cultuur brengen. Kleine metamorfoses uitvoeren. Innerlijk met uiterlijk verbinden. Vrouwen hun nieuwe, krachtige spiegelbeeld laten zien. Het werkte.

‘Probeer niemand te veranderen, maar accentueer de schoonheid in degene’
en
Geloof niet alles wat je op internet leest en ziet, maar kijk zelf.’

Veronika_stylecoach
Veronika_Osinga_stylecoach
Veronika_Osinga_Sabolova

Kennis & ervaring

Toen ik Nederland kwam kreeg ik nieuwe vrienden, collega’s, kennissen. Een nieuwe start. Met hen ging ik shoppen. Ik liet ze zien wat kleuren met ze doen, welk kapsel bij ze past. Ze ervaarden allemaal wat uiterlijk met ze deed en welk invloed dat op hun omgeving had. Dat deed ik hobbymatig en vanuit heel mijn hart.

Na een paar jaar begon ik aan een nieuw hoofdstuk vol uitdagingen en verdiepingen. Ik deed waarvoor ik in de wieg ben gelegd, ik werd professional. Ik ben een opleiding en trainingen gaan volgen. Daar heb ik het meest waardevolle geleerd: ‘Probeer niemand te veranderen, maar accentueer de schoonheid in degene’ en ‘Geloof niet alles wat je op internet leest en ziet, maar kijk zelf.’

 

Mijn missie

Vanuit liefdevolle kracht investeer ik in mijn klant om een positief verschil te maken in haar uitstraling.
Ik ben een praktisch ingesteld persoon en zeg eerlijk wat ik zie.

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

herken jij je in bovenstaand verhaal?

Wil jij ook aan je uitstraling werken zodat je door jouw klanten meer serieus wordt genomen?

Neem dan contact met mij op.

Traject met Veronika

Wat maakt mij(n werkwijze) anders dan anderen?

Het meest belangrijke aspect in mijn diensten is WDD. Willen, durven, doen.

Enkel wanneer jij echt aan je uitstraling wil werken, kan ik jou helpen. Jij bent degene die het lef moet hebben en moet durven. En vervolgens dóen ofwel gaan toepassen in je leven.

Naast mijn ervaring en kennis over kleuren en hun betekenis, bereken ik ook kleuren die bij jouw persoonlijkheid horen. Het is niet alleen werken aan je uitstraling, maar het is een hele ervaring waar je tot rust kan komen en vanuit daar aan jezelf kunt werken.

Ik leer je anders naar jezelf te kijken.

Bij mij krijg je geen gebakken lucht maar concrete stappen om tot die gewenste uitstraling te komen en deze in je leven te integreren. Én ik ben geen onpersoonlijk groot bureau, je hebt te maken met mij.

WILLEN

durven met Veronika

DURVEN

DOEN!

Nog een paar persoonlijke dingen over mij

Ik ben getrouwd met de leukste man die ik ken (knipoog) en samen hebben wij twee prachtige dochters.

Ik houd van warmte en word gelukkig als de zon schijnt en ik buiten kan zijn.

Inspiratie vind ik tijdens een wandeling door de natuur of door de stad. Zolang ik mijn ogen open heb, vind ik de inspiratie in heel veel dingen, zelfs in kleine details, om mij heen.

Ik ben gevoelig voor de verslaving van meeslepende boeken en series, dus kijk ik liever een ‘feel good movie’ of een documentaire.

Mijn familie en vrienden in Slowakije bezoek ik elk jaar. Ik houd van shoppen en wanneer ik nieuwe plekken en steden bezoek binnen en buiten Europa is dat dan ook het eerste wat ik doe: shoppen!

Op mijn reislijst staat o.a. een trip naar New York en Nieuw Zeeland. Af en toe zoek ik een adrenaline shot zoals parachute springen, om zo mijn angsten voor het onbekende te overwinnen.

Mijn meest ideale ontspanning is een heerlijke massage, dit kan mij niet lang genoeg duren.

Ik wilde verbeteringen aanbrengen in mijn garderobe /mijn look met jouw kennis en ervaring.

Ik weet nu beter wat bij me past en waar ik op kan letten qua kleur, stijl, model. Ik zou het adviseren zodat iemand mss lekkerder in zijn vel komt te zitten. Zie je er goed uit, voel je je ook beter.

Ik hou van je liefde voor het vak en de mens, je enthousiasme, je aanpak, je wil om een ander te helpen, en … je vlotte, losse humor.

Joyce Hogenbirk

Met zelfvertrouwen kijk ik de wereld in en verstop ik me niet meer achter allerlei drukke, kleurige kleding stukken en bril. Ik ben er en sta er. Mijn persoonlijkheid komt helemaal naar de voorgrond. Dat mag gezien worden en ik mag er zijn.

Je geeft eerlijk advies, ik vind je uniek, werkt met passie! Als ze een unieke en eigentijdse look willen hebben en een eerlijke blik kunnen waarderen, moeten ze bij jou zijn.

Patricia Vonk

Hoe je over jezelf denkt, wordt versterkt door hoe je je voelt in je kleding. Goed advies kan helpen daarbij. Hoe meer jij weet en ziet wat jou mooi maakt, jou mooi staat, hoe beter je je gaat voelen. Het geeft je zelfvertrouwen een boost. Ik weet zeker dat Veronika van Stylexperience je verder kan helpen en je (weer?) kan laten stralen!

Anoniem

Ik had interesse in kleurenanalyse en Personal styling. Jij koppelt jouw diensten (ook) aan een retraite. Dat sprak mij aan. Gewoon lekker tijd voor mezelf, waar ik aan toe was. Het uiteindelijke resultaat is dat ik nuttige informatie heb gekregen, waar ik wat mee kan doen.

Bij jou krijg je goede en bruikbare informatie, waarmee je een ‘Personal upgrade‘ kunt bewerkstelligen.

Ik vond het fijn om met je samen te werken, omdat je een hele leuke en prettige persoonlijkheid hebt. Ik vind je ook professioneel in wat je doet.

Claudia De Vries

Schrijf je in

voor StylExperience Inspiratie e-mail

Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

We spammen niet!