Selecteer een pagina
personal_shop_event

Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten?

 • Je wilt een andere outfit maar durft niet iets nieuws te proberen omdat je bang bent dat je voor schut loopt;
 • Je draagt de meeste dagen een spijkerbroek, shirt en dat vestje omdat je denkt dat dit het enige is wat jou staat;
 • Winkelen loopt voor jou vaak uit op een ramp;
 • Jouw kast hangt grotendeels vol met miskopen;
 • Jouw figuur komt niet tot haar recht in de meeste kleding die je draagt.
herken_jij_je_in_onderstaande
hoe_zou_het_zijn_als

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Een professional jou een heel nieuw outfit aanreikt waarin je gaat stralen?
 • Je nieuwe ideeën krijgt voor je dagelijkse outfit combinaties?
 • Eindelijk een voldaan gevoel krijgt na het shoppen?
 • Jouw volgende outfit een schot in de roos is?
 • Je flabbergasted bent van wat je in de spiegel ziet, want oh wat ben je mooi!

Voor ieder wat wils

De collectie van het shop event loopt van maat 34 t/m 46 en is kleurrijk, waarbij er met de inkoop rekening is gehouden met de verschillende kleurtypes. De kleding is geschikt voor zowel privé als zakelijke momenten, maar niet super formeel. De collectie is opgebouwd uit 16 merken waarmee de pasvormen aansluiten bij verschillende figuurtypes. De stijl is een mix van stijlvol, sportief vrouwelijk met een vleugje romantiek, maar ook uitgesproken en basic items behoren tot de collectie.

PS: Ik werk met groepen van twee personen per anderhalf uur om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen en daarmee de klant in kwestie optimaal te kunnen helpen.

shop-event-oktober-2023

Dit vonden zij ervan

Hoe je kleuren combineerst, soms verbaas ik me erover en moet ik het eerst zien.

Veronika laat je zien hoe je met eenvoudige middelen de mooie dingen van jezelf kunt laten zien. En belangrijker nog: dat je ze zelf gaat zien.

Met haar vakkundige gedrevenheid geeft ze goede en bruikbare tips en trucs. En wat mij vooral is bijgebleven: het moet in harmonie! En je gaat niet eerder weg dan dat het KLOPT! Een aanrader!

Ik ben erg goed geslaagd en heb een mooie outfit gevonden die bij me past. Veronika heeft me uitleg gegeven over waarom bepaalde kledingstukken beter bij me passen dan andere. Kijk, daar heb je wat aan!

Veronika heeft echt aandacht voor haar klanten en laat je zien hoe je het beste tot je recht komt en laat stralen. Heb ervan genoten, bedankt!

Wie ben ik om je te helpen met de perfecte outfit?

Als tiener wilde ik onzichtbaar zijn en mij toch stoer voelen. Zichtbaar worden vond ik eng in de grote wereld. Van binnen was ik zelfverzekerd maar ik wist toen nog niet hoe ik mijn uitstraling naar dat niveau kon brengen.

Mijn eigen Stylexperience

Door een bezoek aan een kapster begon ik mijn make-up en kleding te veranderen. Voor mij was dit een openbaring en ik wilde meer! De donkere outfits maakten plaats voor lichte, frisse kleuren. Mijn nieuwe uiterlijk gaf mij de zet om de jonge vrouw te zijn die ik van binnen ben. Vrolijk, spontaan, eigenwijs en een tikkeltje rebels. Ik werd opeens gezien en gehoord en ik liet mij ook horen. Mijn uitstraling is compleet veranderd waardoor mensen anders op mij reageren.

Toen ik naar Nederland verhuisde, zag ik de Nederlandse vrouw die over het algemeen minder met haar uitstraling bezig is. Het werd mijn doel om meer vrouwelijkheid en eigenheid in de Nederlandse cultuur te brengen. Ik verbind twee werelden met elkaar. De Slowaakse vrouwelijke krachtige uitstraling in de Nederlandse cultuur. Uiterlijk op het innerlijk afstemmen. Kleine metamorfoses uitvoeren. Ik liet de Nederlandse vrouw haar nieuwe spiegelbeeld zien. Het werkte.

Nu heb ik al honderden vrouwen geholpen om van grijs muis te transformeren naar een dame met een vrouwelijke uitstraling vol zelfvertrouwen.

Je krijgt bij mij geen gebakken lucht, maar concrete stappen om tot de uitstraling te komen die bij jou past. Ik ben geen onpersoonlijk groot bureau. Je hebt alleen met mij te maken, je krijgt mijn expertise en mijn onverdeelde aandacht.

wat_heb_je_eraan

Na dit shop event

 • Heb je toffe outfit(s) waarin je het beste tot je recht komt en straalt;
 • Ben je geïnspireerd om het beste uit jezelf te halen met kleding, zodat je er stijlvol uitziet – vol zelfvertrouwen en eigenheid;
 • Heb je tips en adviezen over wat jou echt goed staat;
 • Ben je gezellige ontspannen personal shop beleving rijker en weet je hoe het is om echt oprecht advies te krijgen van een vakkundig enthousiast stylecoach – personal shopper.
juffrouw_jansen_stylexperience
elvira_stylexperience

Schrijf je in

voor StylExperience Inspiratie e-mail

Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

We spammen niet!