Selecteer een pagina
stylexperience_contact

Contact

Is er nog iets niet duidelijk, heb je nog vragen, is er nog iets waarmee ik je zou kunnen helpen? Boek een gratis Stylingsessie naar meer zelfvertrouwen of neem contact met me op! Dat kan via de mail of het contactformulier hieronder.

Ik help je graag!

style experience
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Ik had interesse in kleurenanalyse en Personal styling. Jij koppelt jouw diensten (ook) aan een retraite. Dat sprak mij aan. Gewoon lekker tijd voor mezelf, waar ik aan toe was. Het uiteindelijke resultaat is dat ik nuttige informatie heb gekregen, waar ik wat mee kan doen.

Bij jou krijg je goede en bruikbare informatie, waarmee je een ‘Personal upgrade‘ kunt bewerkstelligen.

Ik vond het fijn om met je samen te werken, omdat je een hele leuke en prettige persoonlijkheid hebt. Ik vind je ook professioneel in wat je doet.

Claudia De Vries

Ik wilde mijn uitstraling veranderen, maar wist niet goed wat bij me paste. Ik wilde graag meer pit en zelfvertrouwen uitstralen.

Veronika heeft goed geluisterd en gekeken naar wat echt bij mij past. Ik vertrouwde op haar expertise. Ik draag nu zelfverzekerd leuke jurkjes. Meer vrouwelijkheid is wat ik wilde. Mijn haar, make-up, schoenen en kleding zijn op elkaar afgestemd, het totaalplaatje klopt. En mijn kledingkast is heerlijk overzichtelijk.

Ik raad iedere vrouw aan om zich te laten adviseren door Veronika. Zij is de professional. Als je een stylist vraagt voor je huis, waarom dan ook niet voor jezelf? Zelfvertrouwen is zoveel waard!

Ik koop nu alleen iets als het echt bij me past. Je uitleg is duidelijk. Niet algemeen, maar juist heel persoonlijk.

Tine Haantjes

Doordat ik zo veel ben afgevallen me geen raad meer wist wat ik en welke kleding bij mij zou passen en welke stijl bij mijn gevoel van nu past. Je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken en je bent kundig en verstaat je vak. Alle vertrouwen dat je mij kan helpen bij mijn vraag. Ik ben ontzettend blij dat je me zo in deze transformatie geholpen en ondersteund hebt.

Met zelfvertrouwen kijk ik de wereld in en verstop ik me niet meer achter allerlei drukke, kleurige kleding stukken en bril. Ik ben er en sta er. Mijn persoonlijkheid komt helemaal naar de voorgrond. Dat mag gezien worden en ik mag er zijn.

Je geeft eerlijk advies, ik vind je uniek, werkt met passie! Als ze een unieke en eigentijdse look willen hebben en een eerlijke blik kunnen waarderen, moeten ze bij jou zijn.

Patricia Vonk

Schrijf je in

voor StylExperience Inspiratie e-mail

Ik geef StylExperience toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het sturen van Inspiratie mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven.

We spammen niet!