Selecteer een pagina

Brede heupen camoufleren doe je zo

door | okt 7, 2020 | StylExperience blog

Of je nu denkt dat het zo is of heb je echt in verhouding tot de rest van je figuur brede heupen. Hieronder lees je hoe je heel eenvoudig met de juiste jurk je heupen kunt camoufleren.

Jurken met split

Als de heupzone het breedste deel van je lichaam is zoals bij de A-figuur, kun je dit gebied visueel doorbreken door een hoge split. Dit zorgt ervoor dat je benen langer lijken en je heupen smaller. Hou je van speels? Kies dan een bovenstuk met ruches en volants.

Midi jurk met wijde rok

Langere jurken met een A-lijn laten je billen verdwijnen. Zorg ervoor dat het rokgedeelte begint bij de taille, zodat je heupen mooi in de lijn van de rok opgaan. Een cirkelrok is ideaal! Het bovenstuk mag strak zijn en je smalle bovenlichaam benadrukken – dit is de ideale manier om je figuur in balans te brengen.

Korte skaterjurken

Een jurk met een kortere wijde rok is ideaal wanneer je je heupen wil camoufleren. Hoe wijder de rok, hoe slanker je benen optisch lijken.

Als je graag jurken met mouwen draagt, kies dan mouwen die de aandacht op de bovenarmen vestigen. Een pofmouw of een mouw met franjes, bijvoorbeeld. Dan kan er met je silhouet niets meer fout gaan!

Aandacht omhoog

Kies je voor een diep decolleté en accent op de schouders met bijvoorbeeld volants, brengt dat je brede heupen mooi in evenwicht. Accentueer daarbij ook nog eens je smalle taille en je hebt een perfecte femme fatale-look! Met een ceintuur maak je je jurk extra getailleerd.

Figure hugging jurken zien er trouwens bijzonder verleidelijk uit. Probeer het gewoon eens een keer uit: je hóeft niet altijd je billen te verbergen ;)

Wikkeljurken

Wil je je heupen liever camoufleren dan benadrukken? Dan is een wikkeljurk de ideale jurk voor jou ongeacht welk type figuur je hebt. De geraffineerde snit van de wikkeljurken haalt de focus weg van de heupen. Dit effect wordt nog versterkt door jurken met patronen of franjes. Door de split, die je bij een wikkeljurk automatisch krijgt, lijken je benen langer. Wikkeljurken zitten vanaf de taille lekker los en geven je speelruimte om de heupen.

Met een jurk die vanaf de buste wijd uitloopt camoufleer je iedere probleemzone!

Het enige wat je nodig hebt voor dit model jurk? Mooie benen! Het volume van deze jurk maakt elk bezoek aan de sportschool overbodig.

Dit is een van de beste modetips voor vrouwen met brede heupen, zelfs op dagen dat je niet zo lekker in je vel zit. In deze jurk zul je er prachtig uitzien, zelfs als je even niet zo blij bent met je figuur!

De laatste jurk is mijn favoriet, om eerlijk te zijn. Ik ken mijn figuur en weet wat haar flatteert. Ik ken mijzelf en weet waarin ik mij goed voel, vooral op bepaalde dagen :)

Welk jurkje heeft jouw voorkeur? Of draag je helemaal geen jurken? Ik help je graag bij het vinden van dé juiste ‘loving piece’ voor jou! Contact me.

Met kleurrijke groet,

Veronika

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.