Selecteer een pagina

2 kledingtips voor de winter

door | jan 11, 2023 | StylExperience blog

wat_je_nog_niet_wist_over_yin_-_uitstraling

Als je jezelf er goed vindt uitzien, is het makkelijker om jezelf te laten zien, te presenteren.

Ook in de winter, uiteraard. Hoe doe je dat in de winter met je garderobe? Bij mij komen er een paar fluffy warme truien tevoorschijn. En warme broeken. Maar om mijn garderobe optimaal te benutten wil ik de meeste items uit mijn garderobe óók in de winter dragen. Ook de dunnere materialen, zoals blousejes.

Tip 1. Fleece panty, van Tik-Tok, is het je geld wel waard?

Dit jaar gaan dé fluffy panty’s viraal op alle social media kanalen. Eerst dacht ik, wat een onzin. Totdat ik het iemand anders zag dragen (1.80m met lange benen) en ja hoor. Ze was er zo lovend over dat ik er zelf ook een besteld heb (1.60m met korte benen). Ok, niet één, maar gelijk 4 stuks. Ja hoor, goede koop. Mijn geld meer dan waard.

Doordat de panty doorzichtig lijkt, vind ik het leuk om deze in de winter aan te trekken onder een jurk of rok. Maar, ik ben een koukleum en draag de panty ook onder mijn broeken. De panty is aan de binnenkant fluffy fleece. Dat geeft warmte. Via vouchervandaag.nl kun je deze bestellen maar er komen steeds meer adressen waar je deze kunt bestellen en zelf kopen in een fysieke winkel. Het is één maat en kan zelfs met een kleine XL prima aan. Doe er je voordeel mee.

PS: zakt niet af.

 

Tip 2. Warme trui versus dunne blouse

Jouw uitstraling heb je altijd bij je. Vraag je jezelf daarom af voordat je je kleding aantrekt, wat je wil uitstralen.

Wil je aaibaar – vriendelijk – zacht overkomen, kies dan voor de fluffy-ness van de zachte warme trui. Inclusief de warmte ervan. Hoe meer zachtheid in je kleding, hoe vriendlelijker en toegankelijker je overkomt. Wil je serieus genomen worden en je expert status met non-verbale communicatie versterken, dan kun je de fluffy trui beter achterwege laten.

Wil je zelfverzekerd – vrouwelijk – of zelfs sexy overkomen, kies dan voor de blouse van een soepel vallende materiaal. Vaak is een blouse gemaakt van een dun materiaal waardoor je extra warmte moet creëren. Dat doen we vaak door een trui of een vest erover te dragen. Zonde van de schoonheid die de blouse met zich mee draagt. Probeer eens thermo kleding onder de blouse te dragen. Dat geeft warmte en je kunt je lievelingsblouse ook in de winter aan zonder deze te verstoppen. Kijk op Hema voor een variant met lange mouwen.

In mijn gratis ebook geef ik je meer tips en inspiratie over hoe je meer impact met je uitstraling maakt. Download het hier.

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.