Selecteer een pagina

De kracht van yang in jouw uitstraling – en hoe je zorgt voor de juiste balans

door | jul 26, 2022 | StylExperience blog

boze_uitstraling

Heb je wel eens een opmerking gehoord als ‘Wat kijk je boos?’ waarna jij dacht: Huh? Ik kijk helemaal niet boos! Dit is gewoon hoe ik kijk.’ Waarschijnlijk zijn de yin- en yang-elementen in jouw uitstraling niet in balans en heb je meer yang in je uiterlijk.

 

Zo kom je erachter of je meer yang in je uiterlijk hebt

Dan vraag ik je nu om in de spiegel te kijken. Of om een selfie te maken en jezelf eens goed te bekijken. Herken jij jouw yang-elementen (zie hieronder)?

Mocht je het lastig vinden, vraag je vriendin, zus of moeder om met je mee te kijken. Maar het kan soms lastig zijn voor mensen die jou kennen om jouw uiterlijke kenmerken te zien. Dus mocht het niet lukken, dan help ik je graag in mijn gratis sessie van 30 minuten.

De yang elementen in je uiterlijk zijn kenmerken zoals:

  • donker steil haar,
  • steil haar,
  • kort haar,
  • rechte beenderstructuur,
  • donkere wenkbrauwen,
  • donkere ogen,
  • lange lichaamslengte,
  • hoog kleurcontrast,
  • rechte lichaamsvorm.

 

Breng yin en yang in balans met deze 4 tips:

Nu je weet welke kenmerken bij de yang horen, kun je deze meer in balans brengen met yin kenmerken wanneer je vriendelijker en toegankelijker wil overkomen.

 

1. Lichte zachte kleuren

Heb jij donker, steil haar én donkere ogen? Kies in dat geval voor kleding in lichte kleuren en zachte make-up.

 

2. Ronde vormen bij je gelaat

Bij rechte beenderstructuur kun je kiezen voor ronde vormen in de buurt van je gelaat, zoals ronde oorbellen, ronde halslijn en een bril met ronde montuur.

 

3. Lichtere wenkbrauwen

Heb je donkere wenkbrauwen? Als deze van nature donker zijn, kun je het geheel ‘oplichten’ door kleding met en lichte, zachte kleur te dragen bij je gelaat. Zijn je wenkbrauwen geverfd of kleur je ze elke dag bij? Dan zou je voor een teint lichter kunnen kiezen. Zachte oogmake-up kan ook wonderen doen.

 

4. Ronde en/of gebogen prints en snit

Bij een rechte lichaamsvorm kun je kleding dragen met ronde en/of gebogen prints en snit. Bijvoorbeeld een blouse met pofmouw, ronde halslijn en bloemenprint. Combineer dit altijd met rechte snit om balans in je uiterlijk te behouden.

Kom je er niet uit en wil je eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk advies? Boek een date met mij.

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.