Selecteer een pagina

Zachtheid

door | jun 28, 2023 | StylExperience blog

de-kracht-van-zachtheid

Als vrouwelijke ondernemer is zelfverzekerdheid over je uiterlijk het verschil dat succes kan brengen. Ontdek de kracht van zachtheid en laat zien dat power niet per se hard hoeft te zijn. Rock die zelfverzekerdheid en zet de toon voor jouw succes met een vleugje zachtheid met deze tips!

1. Omarm je unieke schoonheid

Embrace je eigen unieke schoonheid en ontdek de kracht van zachtheid in zelfverzekerdheid.

2. Rock je stijl

Ontdek jouw persoonlijke stijl en kleed je comfortabel, krachtig én met een vleugje zachtheid.

3. Shine bright met verzorging

Besteed tijd aan een gezonde skincare routine en verzorgd haar om jouw zachtheid te laten stralen.

4. Let op je lichaamstaal

Straal zelfvertrouwen uit met rechtop staan en positieve vibes, waarbij je de kracht van zachtheid behoudt.

5. Wees authentiek

Wees trots op wie je bent en laat zien dat power ook in zachtheid kan schuilen. Toon je unieke stijl en passie op jouw eigen authentieke manier.

Wil je dit ook toepassen in je leven maar weet je niet waar te beginnen? Schroom niet om mij te contacten en boek jouw gratis styling sessie waarin ik je alvast drie eerste stappen meegeef, helemaal afgestemd op jou.

PS: Wist je dat wanneer je jezelf er goed uit vindt zien, dit kan bijdragen aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Het klinkt misschien oppervlakkig, maar het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer we tevreden zijn met ons uiterlijk, we ons ook beter voelen over onszelf en ons leven.

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.