Selecteer een pagina

Voelen en magie

door | aug 24, 2023 | StylExperience blog

Ik bestelde schoenen van mijn lievelingsmerk. Ze deden het niet voor mij, dit was geen match. Op het plaatje wel, maar in het eggie niet. De schoenen gingen niet meteen retour. Ik bleef het uitstellen. Waarom wist ik toen nog niet, maar ik voelde dat ik dat de schoenen nog even moest houden.

 

Een onverwachte connectie met schoenen

Op dag 6 stond er een metamorfose dag gepland met een van de mooie vrouwen uit het All-in Styletraject. Ik wist dat de schoenen helemaal tof waren voor haar garderobe en passend bij haar persoonlijkheid.

Op dag 6 trok deze mooie vrouw haar nieuw outfit aan met dé schoenen. Ze stonden haar perfect. Het plaatje klopte. En de schoenen zaten als gegoten. Een dikke match.

 

De kracht van intuïtie in het Styletraject

Dat is waar ik de magie voel! Dit is mijn missie. In het Styletraject sta ik áán. Ik moet intunen. Ik wil voelen zodat ik mijn werk goed kan doen.

 

Een blik in de toekomst

Na een eerste sessie met een andere mooie vrouw, staat zij bovenaan de gele trap van mijn studio op het punt om naar beneden te lopen. Net voordat ze de trap afloopt om naar huis te gaan, zie ik haar in de toekomstige versie. Ik zie haar voor me, van top tot teen. In haar volle potentie. Ik zie wat ze draagt, hoe haar haar zit en vooral wat ze uitstraalt. Ik zie hoe ze echt is en hoe ze tot haar recht komt. Sprankelend en zelfverzekerd, terwijl niemand dat toen al kon zien.

 

Van werk naar magie: mijn intuïtieve missie

Dit voelt niet als werken, dit is ware magie. Ik vertrouw 100% op mijn intuïtie. Ik zie en voel wat er nog niet is maar zou kúnnen zijn. Is dat een gave? Donno, maar het is iets wat ik als ‘magie’ omschrijf.

 

Transformatie van binnen en buiten én de perfecte tas

In mijn derde voorbeeld is over drie dagen de Metamorfose dag. Ik stuur die dag een berichtje naar de dame uit het traject met de boodschap of ze haar schoenen mee wil nemen naar de metamorfose dag. Stuurt ze een bericht terug dat ze net op dat moment bedacht, hoe het met de schoenen moet.

Op zo’n metamorfose dag wordt je van top tot teen aangekleed. Schoenen zijn uiteraard een onderdeel van je nieuwe garderobe. Maar het is niet perse nodig om alles nieuw te kopen.

Eerder die week zag ik de perfecte tas voor haar. Geen twijfel, ik kocht die tas. En op de dag van metamorfose maakte die tas haar outfit helemaal compleet. Van binnen én van buiten was het een dikke match.

 

Transparantie en chemie: de magie van samenwerking

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de magie die ik ervaar tijdens mijn missie werk, wat niet voelt als werken. Als er transparantie is, dan is er ook chemie. Het gaat om de openmind en je kunnen openstellen voor wat komt, van beide kanten.

 

Ontdek de magie

Wil jij meer weten over mij, kennis maken met Veronika, dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten waarbij ik je 3 persoonlijke tips geef over het positief vergroten van je uitstraling zodat jij er meteen mee aan de slag kunt en meteen resultaten kunt boeken.

 

Hallo

Ik ben Veronika

Mijn missie is daadkrachtige vrouwen door middel van kleur & kleding in hun kracht zetten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijk en innerlijk niet los van elkaar staan. Dus elke vrouw, ongeacht hoe ze er uitziet en wat voor maten ze ook heeft, kan stralen.

Gratis e-book: ‘Maak meer impact met je uitstraling’

download_hier_jouw_ebook

Wil jij met je kapsel, make-up en kleding meer zelfvertrouwen uitstralen en de klanten naar je toe trekken die jij verlangt?

Download dan mijn gratis e-book vol Inspiratie en 8 praktische tips voor de ondernemende vrouw die zoekt naar een passende uitstraling.

Vraag jouw gratis e-book hier aan.